29 september
 
Lille A 1 år
Jag har iaf dom finaste syskonbarnen <3
Och så har jag dom finaste kusinbarnen såklart <3
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kika in på min systers hemsida för att beställa lite taveltryck som hon gör. Hon är riktigt grym! Hon finns även på Instagram @wiikskreativa där kan ni få en hel del inspiration om att inreda bland annat barnrum. Här kommer lite bilder på hennes söners rum som jag fotade idag.
 
 
 
 
 
Dagens EKO - "Paket från jordklok"
Ja då har man fått hem ytterligare ett paket från jordklok. Denna gången gjorde jag en rejäl beställning så nu har jag för ett tag framöver. Jag har köpt tvättmedel, maskindiskmedel, schampo och balsam, en till fast tvål, kajalpenna, hårfärg och tandborstar.
 
Bambutandborsten
Bambutandborsten är en naturlig tandborste av bambu som är helt komposterbar! Borsten är i mjuk stärkelseplast som även den är nedbrytbar i en kompost.
Tandborsten är helt tillverkad av MOSO-bambu som inte kommer från storskaliga plantage och ej från områden där pandor finns. Levereras i en komposterbar förpackning. Bambutandborsten finns i tre varianter; mjuk, medium och barn.
Örthårfärg med naturligt innehåll. Skonsam att använda och dermatologiskt testad. Färgen går ej in i hårstråna som kemiska hårfärger gör utan lägger sig runt dem som en skyddande film. Den innehåller inga peroxider, ammoniak eller andra kemiska komponenter! Håret får en långvarig lyster och fyllighet och färgen är mycket skonsam för både hår och hårbotten. Sante rekommenderar att man tvättar håret med ett naturligt schampo innan färgning för bättre resultat.
Sante Naturkosmetik är ett tyskt märke med tjugo års erfarenhet av utveckling och produktion av naturlig kroppsvård. De använder inga syntetiska konserveringsmedel eller allergiframkallande doft- eller färgämnen. Alla Santes varor är certifierade av BDIHsom garanterar att produkterna håller hög kvalitet, är mycket hudvänliga och uppfyller höga krav på naturlighet.
Urtekram Nordic Birch Shampoo för torrt hår innehåller kitin som hjälper till att stärka och återuppbygga håret. Schampot är även rikt på aloe vera och rävsvans vilka har återfuktande egenskaper samtidigt som jojobaoljan gör ditt hår lätt att reda ut.
Nordic Birch Conditioner, 245 ml - Urtekram
Urtekrams nordic birch-balsam är rikt på kitin som stärker och återuppbygger, björksocker och jättenattljusolja vilka tillför fukt och mjukgör, medan aloe vera återställer balansen i hår och hårbotten. Massera in i håret och låt verka 2-3 min.
Urtekrams Nordic Birch-linje har inspirerats av de nordiska björkskogarna och blåklintens blida doft. Örterna hämtas i Urtekrams eget ekologiska örteri.
Urtekram är Danmarks första och största ekologiska livsmedelsföretag och grundades 1972.Urtekram står bakom världens första hela kroppsvårdsserie som certifierats av Ecocert och som innehåller helt vegetabiliska ingredienser. Deras produkter bär också djurrättsorganisationen ECEAEs märkning som garanterar att varken råvarorna eller slutprodukterna är testade på djur i något leverantörsled.
Maskindiskmedel, 1 kg - Sonett
Miljövänligt maskindiskmedel som är fritt från enzymer, tensider och aggressiva blekmedel. Rengör ändå hårt smutsad disk med lätthet.
Sonett tillhör pionjärerna inom ekologiska tvätt- och rengöringsmedel och har funnits i över 30 år. Alla ingredienser som används är fullständigt biologiskt nedbrytbara och innehåller inga allergiframkallande ämnen eller enzymer, petrokemiska tensider, dofter, färgtillsatser, konserverings- och blekmedel etc. 100% av oliv-, raps- och kokosoljorna samt palmfettet kommer från kontrollerad ekologisk odling. Hälften av företagets el-energi kommer direkt från ett litet vattenkraftverk i den omedelbara närheten, resten kommer från Greenpeace Energy.
 
Effektivt naturligt tvättmedel som enkelt tar bort smuts och fläckar även på lägre temperaturer. De naturliga växtbaserade ingredienserna ger tvätten en fräsch doft. Räcker till runt 10 tvättar.
• Ger din tvätt en naturlig friskhet och mjukhet
• Är skonsamt för din hud
• Högsta möjliga biologiska nedbrytningsgrad
• Minimal belastning på vattenmiljön
• Produkt ej testad på djur
• Kartongen tillverkad av 80 % återvunnet material
Ecoverhar arbetat i 25 år med att utveckla ekologiska rengöringsmedel gjorda av naturliga växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning.
Benecoshar ett brett utbud av naturlig kosmetika som är certifierad av BDIH. Produkterna är helt fria från paraffin, parabener, silikoner, PEG, syntetiska färgämnen, parfymer samt konserveringsmedel!
 
Sen köpte jag en till lagertvål, men den har jag redan skrivit om och du kan läsa om den här.