SM Motocross i Årsunda
Drog iväg till Årsunda igår med Marie för att fota lite SM i motocross. Alltså satan så skojsigt det var :D Här kommer det lite bilder. Det finns fler bilder att se därifrån om du går in ock kikar på min sida på facebook :)
 
Stjärnklart
Hade en liten återträff igår med några kollegor från Kungsberget som jag jobbade med i vintras. Väldans trevligt! Hade tänkt att det inte skulle bli så sent då jag ska iväg och fota lite SM i cross idag. Men jag hade så kul att tiden bara flög iväg och vipps så var klockan 1-2 på natten. När jag var påväg hem så hade jag bara sängen på hjärnan och skulle gå och lägga mig direkt tänkte jag. Kliver ur bilen och kollar upp i himlen och vad får man se?! Hur stjärnklart som helst och Vintergatan syns väldigt tydligt. Ja, inte fan kunde jag gå och lägga mig då inte. Så jag tog min kärlek och traskade ut på gården och började fota stjärnor. Det blev inte så långvarigt för jag var så trött och fryssen, men någon bild fick jag till hyfsat bra iaf :)
 
Uti vår hage
Var iväg och fotade med Marie igår. Påvägen hem stod solen så sjukt fint över hästhagarna. Jag hade varit och handlat så jag slängde in alla kyl/frysvaror där de skulle, sen drog jag och kameran ut snabbt som attan för att hinna få det fina kvällsljuset.