Jobb jobb jobb
Den senaste tiden har jag inte gjort annat än att jobba (vilket jag är väldigt tacksam över). Och när jag inte har jobbat - alltså den lilla egna tid man har efter att ha kommit hem från dagens arbete - så har tiden gått åt till att elda som en galning, laga lite mat, elda som en ännu större galning (ja, nästan pyromaniskt faktiskt), hugger ved, tar in ved, och slänga in ytterligare några vedpinnar i brasan. Jag äter, sover och andas ved just nu.
 
Jag känner att jag nu verkligen behöver en sån där dag då man fyller upp thermosen med varn choklad, packar kånken med kameragrejer och lite fika för att sedan ströva omkring i skogen, fota naturen, fika lite och bara andas, få ta emot intrycken och lugnet som skogen och naturen ger en. Att få känna sig fri ett litet tag och komma bort från verklighetens alla bestyr.
 
Tänt var det här
Idag har jag ägnat dagen till att städa, elda, hugga ved och eldat lite till. Hade en väldigt lugn julafton igår, men jag tror jag har dragit på mig en förkylning...igen! Jag har kommit fram till att jag har dragit på mig en förkylning i månaden i tre månaders tid. Jag börjar bli ganska less nu. 
 
Det är helt underbart att snön äntligen kommit, men den bitande kylan hade gärna kunnat få bli lite mindre bitande. Ja, nu klagade jag sådär extremt svensk att jag måste försvinna lite bakom skämskudden ett tag.
Men med den bitande kylan kommer även dessa fina frostformationer på fönsterrutorna, så man får ju se det lite positivt med det hela iaf ;)
 
 
 
 
Äntligen kom snön
Testeboån på Juldagsmorgonen