I fotograferingens tecken
Denna dag har minst sagt gått i fotograferingens tecken. Först var jag iväg för att kolla på min systerdotter som hade dansuppvisning. Självklart hade jag kameran med mig. Det är helt sjukt vad hon har utvecklats med dansen på bara ett år!
Efter uppvisningen så drog jag iväg med Marie för att fota en tjej som hon känner. Så det blev lite porträttfotografering med hennes cross.
På eftermiddagen var det invigning av Gävlebocken och jag ville ju så gärna fota fyrverkerierna.
 
Slänger upp några bilder från porträttfotograferingen så länge :)
 
 
Tappat brallorna
Drog ut med Marie idag för att fota lite. Det skulle ju liksom vara sol idag stod det igår på väderleksrapporten, och ja, man vet ju hur det blir med den saken när det lovas sol. Vi åkte ut mot Valbo för att leta ödehus, men vi hittade bara bebodda hus, allt för många dessutom. Efter ca 2 timmars letande gav vi helt enkelt upp. Vi gav upp vid vattentornet i Sätra (som även kallades för Svampen, när jag var liten). Marie blev så häpen att hon tappade byxorna xD
 
Explosion
Igår kväll  trotsade jag min hosta och extremt snorfyllda näsa med att fota lite stjärnor med Cattis. Det var pissigt kallt så fingrarna var inte långt ifrån att ramla av. Men vad gör man inte för att få till en bra bild liksom? ;)
För en gång skull var det stjärnklart och då gäller det att passa på att ta tillvara på tillfället. Skutskär låg mitt emot där vi fotade och just över fabriken gick det ett litet moln. Det molnet gjorde att det såg ut som att en atombomb hade sprängts. Det såg verkligen helt sjukt ut!