Siri
Åkte och hälsade på världens sötaste vovsing igår, nämligen 11 veckors alaskan malamute valpen Siri.
 
Hem på en snabbvisit
Då var dessa 5 underbara utbildningsdagar i Sundsvall slut. Vilka fantastiska människor man har fått lära känna under dom här dagarna som gått och jag är så himla tacksam och glad över att ha fått det här jobbet.
Som vanligt när jag åker från norrland så får jag den där känslan av att åka hemifrån, jag får en klump i magen och en inre oro som bara kan släckas genom att vända tillbaka. Självklart är det skönt att få komma hem till min lilla stuga igen, men den ligger på helt fel breddgrad av Sverige.
All den norrländska som jag har fått lyssna till under dessa dagar har fått mig att känna mig så hemma.
På måndag drar jag iväg till Norge för ytterligare 5 utbildningsdagar :D
 
Kyckling gul
Idag har jag firat in påsken riktigt ordentligt. Jag blekte håret - jag blev kyckling gul. Jag tog det här med att fira påsk till en helt annan nivå än vad jag tidigare har gjort. Det kommer jag inte att göra om. Åkte till Willys och köpte tre förpackningar med ljus askblond hårfärg och slängde i. Resultatet - betydligt mindre kyckling gul.
 
Förra tisdagen färgade jag håret med örthårfärg (gav ingen annan nyans utan det var mer som en inpackning), vilket jag hade glömt bort att jag hade gjort, så jag tror att blekningen reagerade ganska starkt på resterna från örtfärgningen. Lärdom av det: Blek inte håret en vecka efter att ha färgat med örthårfärg! Jag kommer dessutom inte bleka håret nå mer med kemikaliefärg. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Om sanningen ska fram så tänkte jag inte alls.