Haren
Efter flera gråmulna dagar så tittade äntligen solen fram, och jag var/är dessutom L E D I G!! Kände att jag verkligen behövde en skogstur idag. Åkte till ett ställe som jag bara åkt förbi på skidor förut, men eftersom att det inte har kommit någon snö här än så snörade jag på mig kängorna istället och traskade dit. Jag har länge varit nyfiken på stället, men det har liksom glömts bort av någon anledning. Hade inte överdrivet med tid i skogen då jag skulle in till stan för att ge kroppen en omgång hos Lisa på Gävle Massagecenter.
När jag är färdigknådad och ute vid bilen för att åka därifrån så hör jag ett tåg från tågstationen som tutar, och i tutet så brakar det loss ett ännu värre och mycket högre tjut. Ett sånt där krigsstjut ni vet. Jag får på riktigt paniiik. Ser en snubbe en bit bort som traskar lungt och fint, och jag hade sån lust att skrika "Hallååååå, det är kriiiiig, spriiiiing!!!", men insåg ganska snart att det troligtvis bara var ett sånt där övningstjut som brukar inträffa första måndagen var tredje månad, eller nått sånt. Fick det bekräftat sedan att så var fallet, efter att ha messat min panikattack till Lisa, hahaha!
Ibland är man bra harig ;)
 
 
Cattis

Alltså jaaaaag hörde också krigstjutet (eftersom vi bor typ vid tågstationen nu mera) jag satt i soffan och panikringde till mamma. Hahaha, är det KRIG??? Men nä, det var ju bara övning. 😱😝😂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress