Solen skiner
Tog en liten tur med kameran i solskenet efter att ha kilat runt i en massa affärer idag.
 
Ledig dag
Hade turen att inte bli inringd för jobb idag på denna underbart soliga dag. Jag behövde verkligen den här dagen, trots att jag var ledig i fredags.
Jag tog en sån där secondhand dag idag, där jag åkt runt till olika seconhandbutiker i stan för att kolla runt lite. Jag var först och främst ute efter en lampa till köksfönstret för nu är julen slut och jag ville verkligen städa undan ljusstaken som stod där. Har inte haft någon annan lampa innan ljusstaken så jag hade inget att sätta dit istället. Jag hittade iaf en lampa på biståndsgruppen för 40 kr - som hittat! ;) Väl där så hittade jag även en vandringsryggsäck på 65 liter som satt som en smäck, så den fick oxå följa med mig hem, 79 kr. Man får ju annars pröjsa någon tusenlapp för en sån typ av ryggsäck, så 79 kr tyckte jag att jag hade råd med, trots att jag inte är i behov av någon just i detta nu, men till våren så kommer jag att behöva en, så jag tyckte att det var värt att lägga ut 79 ynka kronor på denna ryggsäck.
 
Det bästa fyndet idag var ett par lapptussar, näbbskor. Jag har letat efter ett par lapptussar i flera flera  år. På pappas förra jobb hade dom en liten "monter" med en massa sameprylar - bland annat näbbskor. Varje gång jag hälsade på där så gick jag alltid till den montern och stod och beundrade och suktade efter alla dessa samegrejer. Hade jag kunnat så hade jag stått där på samma ställe än idag och dreglat över alla dessa konstverk. Jag vet inte hur många gånger jag har frågat om jag kan få köpa näbbskorna (och även kolten -samedräkten) och fått samma svar tillbaka att - Nej de är inte till salu. Den stora besvikelsen men stort B var densamma varje gång.
Men idag var det tydligen dags för mig att få mig ett par näbbskor, för 75 kr!! Gissa om jag är lycklig! Jag slänger ofta ett öga på dom just för att försäkra mig ytterligare om att jag nu faktiskt äger ett par, att det inte är en dröm. Ena snöret är borta på ena skon så jag tänkte att jag skulle göra nya och sy dit.
 
Dom är så himla fiiiina :D Har dessutom ett paket som är påväg till mig med ett par andra näbbskor - blötnäbben, samt ett jätte fint tennarmband.
 
 
Tävlingsbidrag
Detta är mitt bidrag till Annies fototävling "djur och /eller natur". Har så länge velat ha och suktat efter ett cirkulärt polarisationsfilter från kamda