Bodön
Efter många om och men så lyckades jag och Jenny äntligen komma iväg på vår kanottur. Sjukdom och jobb och allt vad det nu heter har kommit ivägen för våra tidigare planerade turer, men i onsdags kom vi äntligen iväg.
Hungriga som satan gav vi oss ut med kanoten på sjön. Väl framme vid ön som vi skulle övernatta på började jag med att slå upp tältet. Sen började det roliga, att göra eld. Jag hade enbart tagit med mig mitt tändstål för jag hade minsan inte tänkt fuska till det med tändstickor. 20 min senare och tre blåsor i handen hade jag lyckats få fart på elden. Lyckades hälla ut det kokande vattnet två gånger, men mat fick vi tillslut iaf. Efter maten blev det lite bärplockning i solnedgången, som dessutom var magisk.
Natten däremot var för en av oss, som att sova på en ostskiva med ett salladsblad över sig, medan den andra sov som på en hästens med ett täcke (läs sovsäck) av det finaste av finast. Jag vet någon som kommer köpa ny sovsäck och liggunderlag iallafall ;D
 
Skansenakvariet
 
En midsommarnatt i Hälsinglands skogar
Fick en chock när jag loggade in här idag. Det har regnat in en massa underbara kommentarer på mitt inlägg som jag la upp igår. Tack så hemskt mycket för era fina kommentarer, och det är väldigt roligt att se att så många har tittat in här :)
 
 
Årets midsommarafton spenderades med tjejen, i tält, mitt ute i Hälsinglands skogar. Som sällskap hade vi tranornas sång (skrik, för att vara mer exakt), gökens gal och sprakandet från elden, som dessutom var vår enda ljuskälla. Vi satt och täljde en varsin smörkniv och bara njöt av att vara långt ifrån allt som har med vardagsstress, storstäder, trafik och människor att göra. En oförglömlig natt helt enkelt!
Dessa två bilder är dock inte tagna på det stället som vi var vid på midsommarafton. Dessa är från dagen efter vid ett annat ställe.