Vad ska det vara nödvändigt för?
Det där med att ställa om klockan två gånger om året har jag aldrig riktigt förstått mig på. Vad ska det vara nödvändigt för? Tror inte jag har hört eller läst om en enda som faktiskt tycker att det är skönt med tidsomställningen, snarare tvärtom. Men blir bara trött och allmänt bäng i huvudet. Alla går runt och ser ut som trötta zombies med påsar under ögonen som når ner enda till knäskålarna. Inte nog med att man har D - vitaminbrist så ska man dessutom förlora en timme av dagen på våren. Tack för den! Man får helt enkelt ta vara på de soltimmar som bjuds och göra sånt som geren energi istället för att ta den ifrån en. Som att röja upp i vedskjulet, hugga ved eller bara gå omkring i skogen en solig dag.
 
Ems Herrgård del 2
Har suttit och redigerat lite bilder från i höstas när jag hängde med pappa till Em´s Herrgård. Jag har tidigare lagt ut bilder på dovhjortarna där, samt lite bilder på omgivningen, men så hittade jag några fler bilder som jag kände att jag ville redigera och lägga upp.
 
Det var meningen att jag skulle följa med nu i vår (om ca 2 veckor) när vårfisket sätter igång, men den veckan är jag borta i Norge på utbildning, så jag får helt enkelt hoppas på att jag har möjlighet att följa med till hösten igen istället. 
 
Livskvalitet
Livskvalitet är när man får känna den första värmen som sprids från papperet som brinner i vedspisen efter att ha kommit hem från jobbet till en råkall stuga.