Skomakarn´
Ved i spisen, värme som sprider sig i stugan, doften av bränd björkved och tjärdoften från lädersmorningen är en kombination som slår det mesta här i livet. Trots att jag har många tuffa månader framför mig, med kyliga mornar, 10 graders värme inne när man kommer hem från jobb, ved som ska klyvas, så är jag så otroligt tacksam över att bo som jag gör <3 
 
Sprängt stjärthål
Har inte träffat Marie sen typ i juli så det var verkligen dags nu. Men som vanligt när vi fotodejtar så har vi sån tur med vädret, strålande gråa moln och värmande råhet som tränger in i själen. Och nu har ju dessutom alla fina löv fallit ner på marken så nu ser omgivningen ut som ett sprängt stjärthål när de gråa molnen strålar så fint mot den gråbruna omgivningen.
Fick med mig lite bilder hem iaf.
 
Vårkänslor?
När man känner hur energin, lyckan och frihetskänslan man har i kroppen bara skjuter i taket att man bara måste få springa av sig. Det är nästan så det känns som vårkänslor som bubblar i kroppen. Väldigt märkligt, men oxå en så sjukt härlig känsla med tanke på att man annars brukar känna sig så sjukt deppig och slö på hösten.