När mörkret faller
Det gick precis upp för mig att det är sista augusti idag. Årets sista sommardag (om man ska räkna enligt almenackan iaf). Det märks verkligen att vi går mot höst, eller att hösten faktiskt redan har kommit. Det har redan börjat bli frost på backen på morgnarna och luften känns sådär frisk och till och med nästan lite isig ibland. Mörkret börjar sakta men säkert falla in tidigare och tidigare på kvällarna. 
 
När fjället färgas rosa
Det är verkligen färgernas tid ute nu. Trädens löv börjar sakta men säkert färgas brandgula, fjällens ljung lyser rosa i höstsolen och natthimlen färgas av norrskenet. Att då få ta en tur på fjället med kameran som enda sällskap är helt underbart. Inte ett hus, bil eller människa i sikte. Det är så avstressande och man fylls med massor av energi. 
Igår kväll fick jag (likt ett barn på julafton) dessutom fota mitt första norrsken för säsongen, men dessa bilder kommer att komma upp efter att jag kommit hem från Gävle.
 
 
The Pride Project #6
Detta blir den sista bilden från mitt lilla "projekt". JAg vill bara säga att jag är otroligt stolt över den jag är. Och vill bara säga som jag tidigare sagt, att jag inte har kommit ut ur garderoben - för det finns inget att komma ut med!