Backelins - Back to balance
Fick äran för några månader sedan att fota till min danslärare/väns nystartade företags hemsida. Hon är diplomerad friskvårdsmassör och har jobbat som danslärare i många år. Jag kan varmt rekommendera att gå till henne vare sig du vill ha en vanlig avslappnande massage, hjälp med att få bukt med knutor eller öka rörligheten med hjälp av töjning och stretchning. 
 
 
 
Hon
Åkte upp till tjejen i helgen. Lagom till alla hjärtans dag. Vi var lite oroliga över att vi kanske inte skulle kunna ses då, då jag väntar på ett samtal som förhoppningsvis kommer innefatta i att jag måste åka iväg några dagar. Vilket i sin tur gjorde att jag inte vågade planera in någon resa upp till henne. Men fick som tur var lite info som gjorde att jag kunde boka min resa så jag kunde fara de hela 70 milen till henne. Hela tre dagar fick vi tillsammans, och vilka dagar så säg!! Jag har verkligen hittat den mest underbara personen. Jag har hittat HON!
Ju längre norrut jag åkte natten till i lördags, desto närmre känslan hem fick jag. Aldrig har jag känt ett sånt lugn, en sån ro över att vara så långt borta "hemifrån" som jag va.