Magiskt
Det har varit så magiskt vackert ute i skogen nu den här helgen att man blivit alldeles gråtfärdig. 
 
 
Let´s twist again
I morse innan jobb så fick jag nog vara med som det sjukaste på väldigt länge. Telefonen ringer, och det är ett okänt nr. Jag svarar och i andra änden är det en kvinna som presenterar sig med sitt namn och tillägger att hon jobbar på tidningen QX. Hon hade fått nys om min "hålla-värmen-dans" som jag hade lagt ut på en facebookgrupp igår. Så hon frågade om hon fick skriva en liten artikel om mig och min dans. Ni kan läsa artikeln här.
 
 
 
 
Några dagar tidigare körde jag en Elvis ;)
 

 
 
14,3 vs 9,2
14,3 grader inne. Det var lite skillnad på innetemperaturen när man vaknade upp imorse och gick ner för att starta igång vedspisarna. I en veckas tid har jag vaknat upp i stugan med en innetemp mellan 9-10 grader varmt. Idag kändes det för ett litet ögonblick nästan tropiskt inne, haha. Nä, men det var faktiskt ganska stor skillnad. Varmvattnet inne i köket har dessutom kommit tillbaka, vilket känns helt obeskrivligt skönt! Frukostgröten håller sig varm lite längre än förut, då den typ han kallna innan den första skeden ens han nå min söta lilla mun.
 
Det är verkligen sjukt hur mycket mer man uppskattar småsaker man annars tar för givet när man får kämpa lite i vardagen.