"Där det finns en eld, där finns det ett hem"
Alla tre spisarna står och brinner för fullt. Nu har kallgraderna verkligen krypigt fram från helvetet. Nog för att det brukar vara ganska varmt där, har jag hört, men nog fasen hör denna kyla dit oxå. Så nu är dubbeltäckets tid kommen. Sover numera med dubbla täcken, en filt, pyjamas samt raggsockor. Hade jag inte haft dubbla täcken så hade jag nog varit ett minne blott vid det här laget. Har denna vecka vaknat upp till 9-10 plusgrader inne i stugan. Då är man inte så kaxig längre, men man känner att man lever iaf.
Många frågar mig hur jag orkar bo som jag gör. För mig är det ganska enkelt. Jag bor verkligen i mitt drömhem. Jag har alltid drömt om att få bo i en röd liten timmerstuga med en vedspis. Men tyvärr så ligger stugan på helt fel plats och så är det inte mitt då jag hyr det. Skulle vilja göra så himla mycket med stugan som jag tyvärr inte kan pga att den inte är min. Men jag älskar den oavsett.
Självklart finns det de dagar då jag tycker att det är jobbigt och man önskar för en liten sekund att man bara kunde hoppa in och ta sig en dusch utan att behöva vänta upp emot 50 minunter för att vattnet ska bli varmt så att man kan ta sig en 10 minuters lång dusch. Men då är det bara att stanna upp, titta sig omkring i sitt hem för verkligen se hur underbart man bor och helt plötsligt så känns det inte lika jobbigt längre. Jag vill liksom känna att jag lever. Livet känns lite mer meningsfullt om man får kämpa lite. Sen är ju såklart alla olika och har olika tycke och smak om vad man tycker är meningsfullt för en själv.
 
a n n i k a

Fina bilder!

Svar: Tack så mycket :D
Andrea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress