I djupet av Amazonas djungel
Det är oktober. Vad hände egentligen? De två/tre senaste månaderna har verkligen bara rusat fram. Augusti hann man knappt njuta av och september (?), ja vad hände med den månaden. Jag tror september var ovanligt kort i år, bara några ynka dagar. Jag hann dock njuta av dessa dagar och jag hann dessutom få dom på bild, tack och lov!
Med oktober så kom verkligen kylan. Den där isande, bitande och frostiga kylan. Man vaknar nu till en utetemp på bara någon minusgrad och gräsmattan har tagit på sig den frostiga höstskruden. Naturen börjar förbereda sig på att ta emot vintern. 
Jag kom ju på att jag missat helt att lägga upp höstbilderna jag tog de där få dagarna som september bjöd på. Men jag tänkte jag skulle dela upp inläggen, annars blir det så jäkla mycket bilder. 
 
Jag tog mig en tur runt Rymmarstadion. Det finns många fina tjärnar där och jag gillar verkligen skogen där runt i kring. 
Canon eos 5D Mark III, Canon EF 70-200 f/4L USM
 
Som sagt, det finns många fina tjärnar där och detta är en av dom. Gissa om jag dog några gånger...

Canon eos 5D Mark III, Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Canon eos 5D Mark III,Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Jag hörde en liten bäck som porlande längs med spåret som jag bara var tvungen att ta en närmre titt på. Så jag gick in i snåret likt Rambo med kniven (läs kameran) i högsta hugg. Hittade bäcken (som inte alls var svår att hitta egentligen) och följde den nedströms. 
Det var som att kliva in i Amazonas djungel. Det kändes ju inte som att jag var uppe i lappland en sisådär 18 mil från Polcirkeln. Nä, nu förväntade jag mig att se anakondor, pirayor och krokodiler. Förstå vilka coola bilder jag skulle få med mig hem! 
Canon eos 5D Mark III,Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Jag hade dock otur den dagen och fick varken se några anakonsor eller pirayor. Men jag hade dock turen att få se en liten myra som bar på en annan insekt. HA! Så jag tyckte den där anakondan kunde ta sig någonstans, för jag har minsan sett en myra jag, sådeså! 
Canon eos 5D Mark III, Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM
 
Ja, så detta var allt från min lilla tur till Amazonas djupa skogar. Vi får se vars nästa äventyr går.
Ha de´! 
Hannah Margreta

Jättefina bilder!

Svar: Åh, tack så mycket :)
Andrea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress