Besök från söder
Idag började min fyra dagars ledighet, jösses så skönt. Inledde ledigheten med att gå till banken för lite ärenden, sen har jag storstädat hela lägenheten fram tills nu. Det känns så skönt att ha det gjort. Inväntar dessutom lillasyster som kommer med tåget tidigt imorgon bitti och ska vara här fram tills på söndag kväll. Har inte träffat henne sedan nyår så det ska bli himla roligt att få pyssla om henne nu i några dagar. Enda nackdelen med att bo så långt ifrån varandra nu är ju att man inte kan vara lika spontan längre med både vänner och familj. Men då får man rå om varandra lite extra mycket när man väl ses istället. 
 
Och om 25 dagar så står vi där med husnycklarna i handen. Med hus så kommer det kännas ännu bättre att få besöka av nära och kära, så man slipper trängas i en liten lägenhet. Och småningom så kommer det väl bli en liten gäststuga på gården, men det är som sagt några år bort. 
Vi är iaf supertaggade på att få flytta in och det känns som att de sista tre veckorna kommer att rusa fram, och när vi väl står där med nycklarna i handen så har vi massor som ska göras. En stor del av gården ska hägnas in och en hundgård ska byggas så snabbt som möjligt. Sen blir det lite pillergöra och till hösten hoppas vi kunna installera en vedspis (med glaslucka!) i köket -Där det finns en eld, där finns det ett hem
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress