Flyttfeber och äventyr
Idag är det exakt två månader kvar tills vi får flytta in i huset. Kan tiden gå mer sakta än vad den gör liksom?! Jag håller på att längta ihjäl mig och jag vill flytta NU, helst igår. Men nu under väntan så njuter jag faktiskt av sista tiden som jag kan gå till jobbet (har max tre minuters promenad) och som jag slipper skotta (har vi otur så kan vi behöva skotta bron, annars är det piasavan som får jobba). Men att sedan bara behöva gå några meter för att komma in i skogen, att det är skog mellan närmsta granne, kunna släppa ut hundarna på tomten, plocka bär runt huskruten och så mycket mer är ju saker som väger så himla mycket mer och som är ovärdeliga ända ut till fingerspetsarna. 
Men om två veckor så har vi faktiskt ett litet äventyr att se fram emot. Ida fyller nämligen 30 i år, faktiskt dagen efter inflytt, så vi ska fira henne lite i förskott. Vars och riktigt vad vi ska göra är ju lite sådär hemligt, men hon vet att vi ska iväg iaf och en liten packlista har hon fått, men inte så mycket mer än det. Så det är faktiskt väldigt skönt att ha något lite närmre att längta till, så slipper husflytten kännas så långt bort ;) 
 
 
Min fotoinspiration ligger typ på noll just nu, vilket den har gjort ett tag och jag vet att det har att göra med flytten. Jag vill ju fota naturen runt vårt nya hem, jag vill ispireras av skogen, dofterna, ljuset och ljuden.
Tiden i början kommer gå till att fixa så att hundarna kan vara ute så som hundgård och hägna in en del av gården, men sen kommer man kunna utforska naturen runt i kring lite mer och kamerautrustningen kommer att få hänga med på minsta lilla utflykt.