En lördag i mars
Denna ledighetshelg började betydligt tidigare än vad vi trott och vad vi är vana vid. Båda två vaknade runt halv sju (!) imorse, vad hände där liksom? Efter frukosten så gick vi ner i källaren för att göra klart lite småfix, bland annat skruva klart den lilla "ribbstolen" i gymmet. Sen fixade vi även klart vår egen variant av Fjellpulken, som vi har döpt till Idapulken. Haha, alltså den blev ju inte i det snyggast laget, men den kommer absolut att fylla sin funktion (bild på den kommer senare) och det är väl det som är huvudsaken? ;) Med tanke på att vi inte har kommit igång riktigt med att fara ut på längre turer vintertid så känns det än så länge lite onödigt att lägga ut så mycket pengar på en Fjellpulken, så då fick det bli ett hemmabygge. 
Sedan gick vi ut och skottade hela gården. Uscha vad snö det har fallit inatt och under dagen alltså. Efter skottningen så gick vi in, käkade lunch och vilade lite, sen packade Ida min vandringsryggsäck. Hon ville känna hur den kändes att gå med. Jag började få ont i ryggslutet av den och känner att den inte kommer att funka att gå längre sträckor med (såå tråkigt för jag gillade den verkligen supermycket i övrigt). Jag har packat den på flera olika sätt och olika tungt i förhoppning om att det var felpackat som var felet, men icke :( Men jag har kollat ut en annan som är på väg, så Ida hade tänkt ta över min gamla.
Jag fick hem ett par nya kängor igår då jag har känt länge att dom kängor jag har har inte känts bra av många olika anledningar. Men nu blev det ett par Lundhags kängor och oj vilken skillnad! Så skönt att få på sig ett par riktiga kängor på fötterna. Så nu har jag ett par kängor som jag kommer kunna ha i flera flera år framöver. Kängor av riktig kvalitet och som dessutom är svensktillverkade. Det har känts väldigt jobbigt att behöva köpa både ny ryggsäck och kängor, men det är också två saker som bör sitta bra vid vandringar. Det är dessa två som utgör den största belastningen och sitter något dåligt så kan man få såna väldiga problem. 
Så efter lunchen drog vi ut en liten sväng, jag för att börja gå in mina kängor och Ida för att känna av vandringsryggsäcken (som satt och kändes superbra). Cross fick dra lite pulka (dock inte Idapulken). Eftersom att han har bra C-höfter så ska han inte dra så tungt, så han fick en lätt packad pulka bara för att det skulle bli ett litet lätt motstånd iaf. 
Imorgon sägs det att solen ska titta fram igen, så vi har förberett för en utedag imorgon. Eftersom att det är våffeldagen imorgon så hade vi tänkt göra våfflor utomhus och bara njuta av vårsolen. Så nu håller vi tummarna på att vädret visar rätt om att det ska bli sol imorgon. 
Om en kvart är det Earth Hour. Då ska vi släcka ner alla elektriska ljus och tända upp lite eldljus och spela lite Hollywood :) 
 
Ni får ha en fin kväll! 
Papput

Bli inte osams bara............ Hollywood 😂😂😂😂😂😂

Svar: Vi blir väldigt sällan osams, så du kan vara lugn 😘
aerdna.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress