2016 - året som varit
2015 var ett år som skulle bli ett år med otroligt mycket blandade känslor och händelser för min del. Det var verkligen inte mitt år helt enkelt. Jag mådde mest dåligt än bra och jag bestämde mig i slutet av det året att 2016 skulle bli ett bra år, det skulle bli mitt år - och så blev det!
Man skulle nästan kunna säga att jag bokstavligt talat dansade in detta år. Jag spelade in en liten video när jag jag twistade mig varm innan spisarna hade börjat på att ge värme i stugan (jag hade 7 plusgrader inne). Den videon la jag sedan upp i en facebookgrupp på skoj, som jag sedan skulle komma att intervjuas för och publiceras på QX och Gävle Dagblad.
 
I samma veva så började jag skriva med en tjej som jag fått kontakt med på samma facebooksida. Jag ville väl då egentligen inte ha något som helst att göra med vad tjejer heter, men det var något speciellt med henne. Vi skrev varje dag och vi bestämde oss för att träffas. Hon skulle komma ner till mig. Jag minns första mötet på tågstationen med henne så väl. 
Nästa gång vi skulle ses var det min tur att komma upp till henne. Jag har väl aldrig kännt mig så hemma som jag gjorde då och jag bara visste att det var där (här) jag skulle bo, med Ida. Efter min tredje gång som jag hälsade på så gick jag i princip samhället runt och sökte jobb. Dagen efter, tillbaka i Gävle igen, så ringer det i mobilen och jag får ett erbjudande om jobb uppe i Arvidsjaur. Jag tackade direkt ja och ringde upp min dåvarande chef för att säga upp mig. Efter så många år av längtan till att få flytta norrut så satt jag där och fattade ingenting. Var det verkligen sant? Eller var det bara en dröm? Kunde det verkligen gå såhär bra? 
En månad senare, med en enkelbiljett i handen tog jag mitt pick och pack och for 72 mil norrut. 
Jag har haft en fantastisk sommar, med en hel del underbara äventyr till fjälls och skogs med Ida och hundarna.
 
 
 
 
I början på september blev vi sambos, vi har nu firat vår första jul tillsammans och ska avsluta detta år och påbörja det nya tillsammans. Det ska bli riktigt spännande att få se vad det nya året bjuder på för roligt. 
 
Gott nytt år! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress