Helgen
Helgen som varit har varit helt underbar. Vi har inte gjort många knop och jag behövde det verkligen. I lördags var det -22 grader ute, men vi trotsade kylan och tog en sväng ut med sparken bara för att få njuta av den strålande solen i typ 10-15 min innan den förvann bakom berget. Hundarna fick stanna hemma denna gång eftersom det var så kallt ute. Den värmde inte särskilt mycket och någon D vitamin producerar den inte när den står så lågt, men jösses vad energi man fick av bara dessa få minuter man fick njuta av den. Vi gick ut på en myr och ställde oss på några solfläckar med ansiktet vänd mot solen. Det var magiskt! Sen sparkade vi hemmåt igen. Jag ställde mig och bakade lussebullar sen blev det film resten av kvällen. 
I söndags skulle vi ha farit till Gråträsk, men vi bestämde oss för att stanna hemma istället. Vi körde en riktig pensionärs morgon, med korssord till frukosten. Sedan körde vi lite spark med hundarna, Cross fick dra. Han drar endast om han får jaga någon, så vi turades om att småspringa med Piff framför så att Cross fick jaga och samtidigt dra den som stod på sparken :) 
 
Idag har jag tränat för första gången på flera månader. Vad hände liksom? Jag är fortfarande chockad över att jag satte på mig träningskläder och körde ett litet pass. Men det kändes grymt bra och även om det kanske bara blir det här passet på flera veckor fram så är det bättre än inget passa alls. Jag får ta det som det kommer och inte stressa eller pressa fram något helt enkelt. 
Nu är det kvällsjobb som väntar :)
 
 
 
 
Sarah - chic W

Blir riktigt sugen på skidsemester när jag ser denna bilden ^^ Jättefin!

Svar: Åh tack så hemskt mycket :)
Andrea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress