48 dagar
Jag minns det som om det var igår som de första solstrålarna på två veckor träffade mitt ansikte. Den stunden och den känslan går inte att beskriva med ord. Vi har faktiskt haft någon mer soldag efter den dagen, vilket har varit helt underbart. I skrivande stund faller det stora snöflingor utanför föntret som sakta bygger upp ett snölandskap framför våra ögon. Jag kom för en liten stund sedan in från en kort fototur. 
Canon eos 5D Mark III, Canon EF 70-200 f/4L USM
 
Trots att vintertiden nu är kommen så hjälper snön till så otroligt mycket. Insåg precis att det är 48 dagar kvar till vintersolståndet och jag räknar ner med glädje, för då vänder det och går mot ljusare tider igen. 
En annan sak jag räknar ner till är till imorgon. Då kommer nämligen min fina vän Jenny och hälsar på i några dagar. Så direkt efter att jag slutat jobbet imorgon så far vi iväg till Jörn och hämtar upp henne på busstationen. Åh, jag längtar så himla mycket! 
 
Nä, nu lär jag börja med maten. Vi ska nämligen bjuda Idas föräldrar på middag ikväll och jag har lite (läs: mycket) prestationsångest över att laga middag sådär. 
 
Ha de´! 
Kashma Izat

Vacker bild!!!

Är du kanske intresserad av en personlig bloggdesign som byggs upp efter dina egna önskemål? Eller varför inte din alldeles egna drömhemsida! :)

Svar: Tack så mycket! :)
I nuläget så trivs jag väldigt bra med min design på bloggen. Tack ändå :)
Andrea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress