Den andra snön
Ja, faktum är att detta är andra gången för säsongen som snön fallit. Den första gången hann jag inte med då den hade hunnit smälta innan jag ens hade klivit upp ur sängen. Men igår morse så låg det ett tunt tunt täcke med snö ute på gräsmattan. Solen har vi inte sett på jag vet inte hur länge, så den lilla mängden snö som kom igår var efterlängtad. Energin man har haft den senaste veckan har inte direkt varit hög, och den energi som funnits har jag gjort av med på jobbet, så resterande av tiden har spenderats i dvala skulle man kunna säga. 
Synen man fick imorse när vi tittade ut genom fönstret var underbar. Det hade kommit ännu lite mera snö under natten och det snöade fortfarande väldigt försiktigt ute. Vi klädde oss och tog en lite längre morgonpromenad med hundarna i nysnön. Luften som slog emot en när man öppnade dörren var frisk och klar och det doftade snö. Jag kände genast hur jag fylldes med ny energi igen. Efter frukosten packade jag kånken och tog med mig Piff för en liten fototur i snön. 
Canon eos 5D Mark III, Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Tänk vad lite snö kan göra. Trots att det fortfarande är mulet ute så blev det så himla mycket ljusare av den lilla snö som lagt sig så fint. 
 
Ha de´!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress