Vargtjärnskåtan
Nästa äventyr gick till Vargtjärnskåtan. För typ två veckor sedan tog jag med mig Ida och hundarna till Vargtjärnskåtan som jag och hundarna hade utforskat någon dag tidigare. Ida hade aldrig varit till den så vi for iväg efter att hon slutat jobbet. Vi hade gjort ordning lite mat som vi tog med i en mat termos (mattermos/mat-termos? Aja, ni fattar, en termos man lägger maten i)
Solnedgången var helt magisk och hundarna älskar verkligen att vara på fjället. Cross älskar det väl mest för renskitens skull, som han så glatt mummsar i sig. Den lilla skithunden!
Vi gjorde upp en eld och satt bara och njöt av tystnaden och sprakandet från elden. Det fanns dock inte jätte mycket att hålla elden vid liv med och det tog inte lång stund tills att solen gått ner bakom bergstopparna.
Så vi släckte elden och började packa ihop för hemfärd. Röken som blev efter att ha släckt elden skapade en trollsk och magisk stämning över fjällskogen, och jag fick upp väldigt många fotoprojekt i huvudet (jag skulle verkligen behöva en låååång semester enbart för alla fotoprojekt jag har kommit på sedan jag flyttade hit). 
Canon eos 5D Mark III, Canon EF 70-200 f/4L USM
 
Det blev en väldigt kort men härlig liten fjällstripp. Efter att vi kommit hem från Merkenes så har jag inte fotat så speciellt mycket. Det har mest blivit att man gått ut och fotat lite norrsken (några har jag visat redan, och andra kommer att komma upp) Men några rena naturfoton har det inte blivit mycket av. Det känns som att jag är lite i en kreativ svacka just nu. Och det är så otroligt jobbigt och det tär på psyket! Viljan finns, men det är det som måste finnas för att det ska kunna bli något av det hela. Och man känner verkligen när man har det. Det är en sån speciell känsla i kroppen som inte går att beskriva med ord.
Jag tror även att jag har en infektion i kroppen som ligger och pyr och väntar på att få explodera när jag som minst anar det. Så nu är det vila som står på schemat framöver och hinka chaga och ingefärste, så kanske kroppen lyckas ta hand om infektionen innan den hinner bryta ut. 
 
Jag fotade lite norrsken härom dagen (kvällen rättare sagt), så håll utkik, det kommer väl komma upp här inom kort.
 
Ha de´! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress