December månad
December månad börjar sakta lida mot sitt slut. All snö som har kommit denna månad har resulterat i ett fantastiskt vinterlandskap utanför fönstret. Snötunga träd med närmare en meter snö på backen. Den har bjudit på grader nära -30 strecket, stjärnklara norrskensnätter, rosa morgnar och dimmiga berg. Den stora nackdelen med all snö är att det blir svårframkomligt i skogen. Två gånger har jag provat gå med snöskor, men snön är så fluffig och mjuk att man sjunker ner till låren, vilket resulterar i att man tillslut bara står och "trampar vatten". En bredbandad skoter och ett par turskidor hade inte suttit helt fel denna årstid. Jag och Ida hade hoppats på att kunna fara ut med längdskidorna i helgen som var, men jag blev sjuk i förra veckan och har tyvärr legat i soffan torsdag till söndag. Jag känner mig fortfarande lite hängig men det känns att det går åt rätt håll iaf. Jag insåg att jag inte varit sjuk (så pass sjuk att man inte kan jobba) sedan i slutet på maj förra året.  
Jag hoppas att snön ligger kvar på träden tills jag hunnit bli helt frisk och man vågar sig ut på en skidtur (det skulle bli varmgrader i natt och blåsa en del) för som sagt, naturen är helt fantastisk nu att den tar andan ur en. 
 
Sent omsider vill jag passa på att att tacka till alla som röstade fram mig till andra plats i Teamlaplands fototävlig som jag var med i i höstas. Ni anar inte hur glad jag blev :D Vinsten var en valfri produkt från deras sortiment och jag har länge kikat på en av deras serviser. Och nu blev den äntligen bli min! 
Jag vill även passa på att önska er en God Jul :) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress