Vårkänslor i februari
För var dag som går så märks det att ljuset har börjat återvända. Det är så himla skönt! Vi hade några dagar förra veckan med ordentligt töväder med 6 plusgrader ute. Helt sjukt, vad är det som händer? Den här tiden här uppe i norr ska temperaturen ligga på stadiga 20 minus och mer och det ska vara snö i mängder. Samtidigt som jag vill ha dessa 20 minus och metervis med snö (för att veta att klimatet är stabilt), så har jag börjat smålängta till våren. Man har ändå fått en försmak av den ett antal gånger under februari, men känslan i fredags tog nog priset.
 
 
Jag for ut med hundarna för en lite längre promenad (kameran fick stanna hemma då jag ville ge dom all uppmärksamhet). Fåglarna kvittrade sådär "vårigt" och solen strålade, men det blåste en del så jag gick in i skogen för att få lite skydd, och som det hjälpte! Det är så lite snö i skogen att man kan se "rötterna" på trädstammarna. Men det är fortfarande snö och vi gick på ett gammalt skoterspår. Avvek man från skoterspåret så sjönk man ner lite i snön, men inte så att det blev sådär jobbigt att gå.
 
 
Jag letade upp ett träd som jag såg skulle få lysas upp av solen en lite längre tid och satte mig på huk lutandes mot det och så satt vi bara där helt tysta och bara njöt av värmen från solen. Passiv träning för hundarna och dom klarade det galant! De satt där och tittade runt omkring sig, ibland satt de med nosen mot solen och blundade. Jag verkligen såg hur härligt de tyckte att det var.  
 
Tänk att nu är det bara 33 dagar kvar tills vi ska ställa om till sommartid igen :D
Rebecca Adnell

Åh vilken härlig blogg! Så galet fina bilder du tar!

Svar: Men tack så mycket snälla du för din fina kommentar :D <3
Andrea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress