Snöskovandring
Sov max två timmar natten till igår. Jag jobbade nämligen stängning i torsdags och öppnade dagen efter. Som alltid när man vet att man har lite tid på sig att sova och när man vet att man verkligen måste sova, då går det bara inte. Så trött som en jäkla mås var jag igår, hela dagen lång.
 
Vaknade runt 7 imorse och hörde att Ida redan var uppe och påväg ut med hundarna. Jag steg upp strax efter att hon farit. Kände mig ganska pigg men ville sova längre, men jag visste att skulle jag sova en timme till så skulle jag vakna helt död istället, så jag masade mig upp och la mig i soffan istället och väntade på att Ida skulle komma tillbaka. Vi skulle fara till Vittjåkk och snöskovandra lite idag. Eftersom att vi inte använt bilen sedan vi kom hem från Gävletrippen så var vi tvungen att skotta fram den först från de tre decimeter snö som fallit de senaste tre dagarna. 
 
 
Efter att ha skottat fram bilen och packat Dovren med diverse kamerautrustning, fika och snöskor så slängde vi in hundarna och väskan i bilen och styrde mot Vittjåkk. 
Herremingud så vackert det var ute. Solen strålade som aldrig förr och himlen var molnfri, bortsett från några ynka moln långt borta vid horisonten. Hundarna fick springa lösa i den djupa snön och vi njöt alla fyra av att få vara på fjället igen. 
 
 
Jag har den finaste familjen man kan ha!
 
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Wow vad vackert!

Svar: Tack så mycket! :)
Andrea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress