Ny mobil
Förra veckan for jag in till Audio Video innan jobbet en dag för att kolla ny mobil. Det är nu bara någon vecka kvar tills mitt Telia abonnemang går ut och jag var i behov av en ny mobil. Har de senaste månaderna haft Idas gamla mobil eftersom min icrap gav mig fingret och började muppa sig. Även idas mobil började visa fingret åt mig så det var verkligen dags. 
Nu var det min tur att visa fingret åt den. Jag blev med en Samsung s8, och jag har inte ångrat mig en sekund. Herremingud, kameran är helt amazing! Det går ju inte att jämföra med system kameran men ändå. Och så har jag inte provat den sådär överdrivet mycket än, men det lilla jag har använt är jag sjukt nöjd med :) 
 
Idag for jag ut på en lite längre tur med hundarna. Jag behövde rensa huvudet och skingra tankarna en massa och Cross behövde stimuleras. Vi for upp till berget och klättrade lite.
Det var lagom varmt och faktiskt inte överdrivet med mygg trots allt regn som fallit de senaste dagarna. 
Man ser det kanske inte men där Cross står var det gode brant. 
Efter mycket klättring så for vi hem igen. Ca tio minuter efter att vi kommit in så började det dugga, och fem minuter senare så stod det som spön i backen och gjorde det i någon timme. Sen kom Ida hem och då var det uppehåll -svärfar var på väg då vi skulle gjuta färdigt hundgården. Han hann inte mer än komma innanför dörrarna så satte det igång igen. Vi väntade ut det lite sen drog vi på oss regnkläder och for ut och började gjuta. Sanden som användes var så blöt att vi aldrig behövde fylla på med vatten i cementblandaren.
Bland spöregn, svidarn och mygg så blev vi tillslut klar med ramen. Så himla skönt! Hundkojan fick vi hem i förra veckan så nu är det bara hundgården som ska upp, samt att vi ska gräva ner en kabel från huset till hundkojan (så vi kan sätta in ett element där samt en eluppvärmd vattenskål). Sen är ett av två stora projekt krara. Nästa blir att hägna in en del av gården så hundarna kan vara lösa. 
Stolarna runt matsalsbordet börjar även bli klara, nu är det bara två kvar. Renhornslampan ska få sig en lampa och skruvhuvudena ska sågas av, sen är även den klar :) 
Jobbar en dag till, sen är jag ledig i fyra dagar. Sweeeet lord! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress