"När alla andra går och skaffar barn så skaffar jag en till hund"
Första sommarmånaden är nu kommen och den första dagen bjöd på varierande snöattacker och solsken. Eller båda på samma gång. Helt galet, hahaha!
 
Jag pratade med Jenny i över två timmar igår - lätt hänt när man inte ses så ofta längre. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men en sak som jag tyckte var väldigt intressant var att hon nämnde hur många runt omkring henne som skaffar barn just nu. Hon skrattade och sa att "När alla andra går och skaffar barn så skaffar jag en till hund". Och jag förstår henne. Varken jag eller Ida vill heller ha barn. Enda sedan tonåren har jag vetat att barn inte är för mig. Jag hade faktiskt en väldigt kort period i livet som jag "ville" ha barn. Jag ville mest för att alla andra ville/hade och jag kände mig lite utanför normen. Men väldigt snabbt kände jag att jag inte ska låta grupptrycket låta påverka mig till att göra något jag verkligen inte vill. Och speciellt inte att sätta ett nytt liv till världen!
Vi kom även in på det där med att festa. Jag kan tycka att det är roligt att gå på fest ibland, då alltid nykter - sist jag drack alkohol var för 10 år sedan. Men det går oftast månader - till och med år - mellan gångerna. Medan det finns de som festar i stort sett 2-3 ggr i veckan. 
Det var så fint det Jenny sa: När jag är ute på morgonspromenad med Siri så brukar jag tänka på alla de som ligger hemma och är bakfulla efter en natts festande. Här går jag och lyssnar på fågelkvitter och andas in frisk luft utan huvudvärk eller illamående som kommer hålla i sig hela dagen. 
Det känns skönt och tryggt att höra att jag har så fina vänner, med sunda värderingar. Som inte dricker bort sina liv <3 
 
Efter att ha pratat med Jenny så tog jag hundarna på en skogspromenad. Cross fick balansera på diverse fallna träd, stockar och stubbar. Han är superduktig! Sedan gick vi in, jag packade Kånken med kameraprylar och for upp på berget. Att ha ett sånt berg som granne är så befriande och så underbart. Jag älskar utsikten därifrån. Och jag älskar att se hustaket titta fram mellan träden. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress