Nytt målarprojekt
Idag blev vi äntligen klara med alla grindar, så nu kan hundarna springa fritt utan att vi behöver vara rädd för att de ska springa ut mot vägen. 
Jag har även en tid tänkt att jag skulle vilja ta upp skåpet som förra ägarna lämnade i matkällaren, men det har en fruktansvärd färg och att måla om har inte känts aktuellt just då, då vi har haft massa andra projekt igång plus att jag inte riktigt har vetat vars vi ska ha skåpet någonstans, så det har fått stå kvar där. Vi har länge funderat på att ha ett vitrinskåp på väggen mot vardagsrummet. Jag vägrar att köpa ett helt sprillans nytt så det har liksomminte blivit av. Men så idag så kom jag på att jag ju kunde ta upp skåpet som står i matkällaren. Dock inget vitrinskåp, men det kan ju alltid göras om till ett. Så idag när vi var klara med våra sysslor på listan så tömde vi skåpet och bar ut det på gruset, och så satte jag igång med att slipa bort den fula färgen. 
Det var ju inte bara ett lager färg på det där skåpet, utan minst tre lager. 
Det blev så himla coola effekter när alla tre lager färg kom fram. 
Tanken med skåpdörrarna är ju att det i mitten av själva"ramarna" ska sågas bort och att det istället ska dit glasrutor. Jag hoppas det kommer att bli lika fint i verkligheten som det ser ut i huvudet! 
När vi var upp för Jan Svensamössan med syster och hennes barn för två veckor sedan så hittade jag en riktigt cool gren (ser ut som ett miniträd) som jag stuvade in i bilen och som ska få komma upp på väggen i trapphuset upp till övervåningen. 
Renlampan som jag gjorde är äntligen klar den med. Ska bara hitta en annan bordsduk och så ska det nya skåpet få komma in i matsalen, sen tänkte jag visa hur det blev :) 
Ha en fin kväll! 
Lotta Zetterlund

Härliga ni. Kram på er.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress