Helgen genom mobilkameran
Gårdagen startade med ett träningspass efter frukosten för både jag och Ida. Man kan väl säga att jag nu har kommit igång med träningen igen efter några månaders uppehåll. Det känns så skönt att vara på banan igen. Det som känns extra roligt och taggande är ju att vi har som mål att köra minst 100 träningspass detta år. Ida skrev ut en lapp på jobbet med rutor med siffror i som man sedan kryssar över. Då är det lättare att hålla reda på hur många pass man har kört. 
Efter att vi var klara så bestämde vi för att packa dovren och pulkan med lite lunch och drog på oss snöskorna och gick upp i skogen på baksidan för att grilla lite. Det blåste tyvärr lite kallt trots de ynka -5 graderna, så vi blev inte långvariga. Men mysigt var det :) 
Idag startade vi dagen med ett monster benpass efter frukosten. Våra ben var som spaghetti efteråt, haha! Men vi bestämde att vi skulle ta hundarna på en skogstur med pulkan så vi bytte om från träningskläder till underställ, täckisar och skaljacka och drog på oss snöskorna. 

Himlen sprack upp lite men snön fortsatte att sakta singla ner. Det var så mysigt! 
Varför vi tog med pulkan var för att jag skulle prova åka nedför berget i det spår som vi har gjort upp med snöskorna (blir lite som en rodel, haha!) Och det gick riktigt bra och var sjukt roligt! Sen fick Cross träna att dra den lite också. Han är ju ingen draghund precis och så har han (bra) C-höfter så han ska ju inte dra så mycket och tungt, men en tom pulka går bra :) Nu blir det nog bara soffhäng resten av dagen. Jag hoppas ni haft en fin helg! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress