Syjunta
Dimma och minus 17 grader är dagens väder. Vad passade inte bättre att då sy sig ett par gardiner i hobbyrummet?! Har ganska länge känt att jag velat sy och den här veckan har varit extrem. Jag har varit full av energi och jag har velat göra typ ALLT. Kreativiteten i huvudet har flödat! I onsdags innan jobbet så gick jag in på Änglafröjd tygaffär och kollade på lite tyger. Bland annat till ett syprojekt som jag har haft i tankarna ett tag, och så gardiner till hobbyrummet. I går efter jobbet så smet jag in och köpte tyget till hobbyrummet så att jag skulle ha något att pyssla med nu i helgen. 
Meningen var att jag skulle vänta ett litet tag, men jag kunde bara inte hålla mig, och gardintyget jag hittade var såå fint att jag var rädd att det inte skulle finnas kvar när jag väl skulle ha det, och då hade besvikelsen varit stor, haha!
Timmarna bakom en symaskin går väl typ att räkna på en hand efter det att man gick ut högstadiet, så jag ville verkligen börja med något lätt, och en gardinkappa kändes som en lagom start. 
Jag satte igång datorn och drog igång spotify med fantasy-och filmmusik. Favoritlåten just nu är Outlander - The Skye Boat SongHar ni varken sett serien eller hört låten så är det ett måste. Den är SÅ bra! 
Trädde symaskinen och började sicksacka de kanter som skulle sicksackas. Äntligen fick jag sy, haha!
Jag är evigt tacksam för att jag fick en symaskin i studentpresent av farmor och farfar, för hur ofta går man och köper en symaskin bara sådär? 
Det var så himla mysigt att sitta där på golvet och lyssna på musik och nåla och mäta. Jag älskar verkligen min lilla syhörna och bordet som vi köpte för 100 kr är perfekt! Det enda som saknas där är en ordentlig lampa så att man ska kunna se vad man håller på med. 
Jag hoppas ni får en fin helg! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress