Livet ni vet
Nu var det länge sedan jag uppdaterade här. Mycket har hänt och jag har helt enkelt inte haft varken tid, ork eller lust att blogga. Så kan det bli ibland. Livet ni vet. Sedan mitt senaste inlägg så har det hänt en del i trädgården. Pallkragarna svämmar nu över av ätbar grönska, jordgubbsplantorna har blivit flyttade från den skuggiga platsen där pallkragarna stod innan, till själva landet som vi grävde upp. Vi har varit ner till Gävle en vecka och hälsat på och för att fira midsommar där. Taket på hundgården har kommit upp, även om det är lite småfix kvar. Möblerna till grillstaden, samt grillstaden har fått sig ett redigt ansiktslyft och kommer nu inte att behöva målas om på några år framöver. Vi fick en massa ved av svärföräldrarna som vi klyvt upp och staplat (åååh vad jag längtar till första eldningen i vedspisen alltså!).
Vi har faktiskt hunnit med att andas och att leva lite oxå. Att stanna upp och bara vara. Vi har faktiskt inte enbart jobbat på gården. 
 
Sen har vi planerat. Funderat och tänkt i massor! Hur vi ska göra si och hur vi ska göra så. Framtidsplaner. Jag älskar det. Och att dessutom för göra det tillsammans med sin drömpartner!
Det ska bli garage, växthus och hönshus. Men allt får ta sin tid. Även om man vill ha allt nu så är det skönt att verkligen få tänka igenom och planera allt noga. Garaget kommer att påbörjas nästa år är det tänkt. Det kommer att underlätta så mycket på vintern att ställa bilarna under tak, vi kommer dessutom inte ha lika mycket yta att skotta snö från.
Hönshuset och växthuset är planerat att göras om ca 2 år. Än så länge får vi njuta av grannens tupp som galer över byn. Om två somrar har vi en egen tupp som galer i kör med grannens. Att kunna gå ut i hönshuset för att hämta in egna nyvärpta ägg. Vilket hönsliv hörrni!
Växthuset som kommer fyllas med diverse olika grönsaker och växter. Att kunna bli näst intill självförsörjande av grönsaker under sommaren. Att få se dom gro och växa från frö till planta. 
 
Livet! Det är allt bra underbart!