Den som söker han finner
För det första vill jag säga att det är superkul att så många vill hänga med på köksrenoveringen och vedspisbygget. Som ni kanske läste i tidigare inlägg så hade vi som ett litet problem med att hitta återvunnen tegel till vedspisbygget. Hur många har tegel liggandes hemma liksom? Och dessutom "rätt" tegel och till salu. Både jag och Ida har suttit på diverse olika hemsidor och letat och letat. Jag har hittat men då har butiken legat långt söderut och frakten på det lilla vi behöver skulle bli alldeles för dyr. 
I onsdags på jobbet så frågade jag en kollega lite skämtsamt om han inte hade nå tegel liggandes i stugan som hans mamma ville bli av med. Och ta mig tusan visst hade dom det, han skulle kolla med sin mamma först. 
Idag for vi iväg och lastade båda våra bilar full med tegelsten. Närmare bestämt 375 kg i vardera bil. 
Jag kan då säga att det var en stor tegelsten som föll från mina axlar idag över rädslan att inte få tag på någon. Så tack för att ni räddade vårt bygge! 
Nu står den snällt i snickarboan' och väntar på att delar av den ska halveras och muras upp på väggen. Fint som tusan kommer det att bli.
Det känns riktigt bra att ha köpt icke nytillverkad dekorsten/tegelsten. Win win för alla. Dom blev av med mycket av det, och vi slapp köpa nytt. Dessutom så fick vi ett härligt träningspass med tanke på att en sten vägde 5 kg (Vi var tvungen att väga en för skojs skull) hahaha! 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress